't Stik

De haven is dicht voor passanten.

Naar aanleiding van nieuwe berichten van de VNM en Rijksoverheid zijn de volgende regels op onze haven van kracht.

1. Kom alleen naar de haven voor noodzakelijke werkzaamheden (bijvoorbeeld het vaarklaar maken van de boot).
  2. Neem geen familieleden of kennissen mee, die niet noodzakelijk zijn voor de werkzaamheden.
  3. Loop direct door en blijf zoveel mogelijk bij uw eigen boot.
  4. Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
  5. Mijd zoveel mogelijk de ouderen onder ons (risicogroep).
  6. Absoluut geen samenscholing van 3 of meer personen.
  7. Vertoont u milde verkoudheidsverschijnselen zoals niezen, keelpijn, licht hoesten of een verhoging vanaf 38 graden, blijf dan thuis en neem niet het risico om anderen te besmetten.
  8. Om drukte in de haven te vermijden vragen wij u het volgende: leden die thuis zitten zoals pensioengerechtigden en leden die door het virus niet kunnen werken: klus  van maandag tot en met vrijdag;  dan kunnen leden die doordeweeks werken op zaterdag en zondag klussen. Leden kunnen altijd de havenmeester bellen hoe druk het in de haven is.
  9. En natuurlijk is het mogelijk dat je met je bootje kunt gaan varen, maar houdt de bovenstaande regels in acht.

Wij als bestuur doen er alles aan om besmetting te voorkomen. Wij willen u vragen uw verantwoording te nemen en dit ook te doen. Indien u zich niet aan de regels houdt kan onze vereniging een boete krijgen en zijn we genoodzaakt om de haven te sluiten.

Houdt u er rekening mee dat de passantensteiger, het stuurhuis en de toiletten zijn afgesloten.

Deze maatregelen gelden voorlopig tot 19 mei.

Tot zover onze berichtgeving. Leuk is het zeker niet, maar we kunnen niet anders dan hierin onze verantwoordelijkheid nemen.

Met watersportgroet,

Namens het bestuur