't Stik
't Stik

Aangezien het haventerrein (binnen het pad) onder verantwoordelijkheid valt van de vereniging zijn wij hier extra zuinig op. Vandaar hieronder een aantal spelregels zodat eenieder kan meewerken aan het behoud van onze haven.

OPGERUIMD STAAT NETJES

Om hier een leefbaar milieu te creëren ruimt ieder zijn eigen rommel op.

HUISDIEREN

Huisdieren zijn van harte welkom. Echter dienen zij te worden aangelijnd.

TOILET

In de haven gaarne geen gebruik maken van het onderwater toilet. Er is een dames- en een herentoilet in het stuurhuis. Het is niet toegestaan uw chemisch toilet hier te legen of schoon te maken.

GELUID

Een muziekje aan boord is gezellig, maar zorg dat niet iedereen kan mee genieten.

VEILIGHEID

Het haventerrein is privé terrein en dat willen we zo houden. Het verzoek aan u om het toegangshek altijd te sluiten.

PARKEREN

U kunt uw auto en trailer parkeren op het parkeerterrein. Dit is eigendom van de gemeente en is openbaar. Fout parkeren is daar dus niet toegestaan. Bent u lid en gaat u een weekend of langer weg? In overleg met de havenmeester kunt u parkeren binnen het hek op door hem aangewezen plaats. Voor laden en lossen is het toegestaan om door te rijden tot het clubhuis. We vragen u echter wel om daarna meteen uw auto daar weer weg te halen.

 

Door een klein aantal spelregels in acht te nemen is het mogelijk om voor iedereen het verblijf in en rond de jachthaven naar alle tevredenheid te laten verlopen. Ook uw verblijf. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip en medewerking!

Download hier het havenregelement (pdf)

Download hier het huishoudelijk regelement (pdf)

Download hier de statuten (pdf)