't Stik
't Stik

De fraaie haven van Hedel ligt direct achter het gemeenschapshuis Gelre’s End, midden in een schitterend groen recreatiegebied. Op loopafstand ligt ook het centrum van Hedel met haar winkels.

Bij de haven staat het ‘Stuurhuis’. In dit clubhuis vindt u de toiletten, wasruimtes en douches. Tevens kunnen leden en passanten elkaar hier ontmoeten, een kopje koffie drinken of genieten van een lekker drankje met een prachtig uitzicht op de Maas.

Dat deze “Stuurhut” zo hoog staat heeft alles te maken met de sterk wisselende waterstanden van de Maas. Zij heeft dan ook al drie extreme waterstanden overleefd, zonder in het water te komen.

De vereniging heeft een zeer actief verenigingsbestaan, waar leden ten volle van kunnen genieten van de watersport en waar ook passanten gebruik kunnen maken van de goede voorzieningen op korte afstand in Hedel en van hieruit gemakkelijk naar de gezellige stad ’s-Hertogenbosch kunnen gaan.

de Maas bij Hedel