't Stik
't Stik

Op dit moment zijn alle ligplaatsen bezet. We hanteren een wachtlijst voor belangstellenden. Om op deze wachtlijst geplaatst te worden moet u wel lid zijn. U kunt dit doen met het inschrijfformulier. Aangezien het aantal opzegging binnen onze vereniging erg laag is (gelukkig!), sluiten we de wachtlijst als er te weinig vooruitzicht op een ligplaats is. U ziet dat in het onderstaande overzicht terug.

6 meter box: inschrijving gesloten

8 meter box: inschrijving gesloten

10 meter box: inschrijving mogelijk

12 meter box: inschrijving gesloten

De havencommissaris kan bij opzegging besluiten een grotere boot aan een kleinere steiger te leggen, als de wachttijd daarvan beduidend langer is.

 

Helling

U kunt gebruik maken van onze helling per dag. Het tarief daarvoor bedraag € 9,50.  U rekent dit af met de havenmeester , hij maakt tevens de poort voor u open. Auto’s en trailers mogen niet binnen de poort geparkeerd worden. U kunt deze plaatsen op de parkeerplaats.
LET OP: jetski’s en waterscooters mogen niet op de helling in onze haven

Verwacht u meerdere keren per jaar gebruik te maken van de helling? Dan is deze regeling een goede optie voor u:

Voor leden van WSV ‘t Stik is het mogelijk een hellingkaart aan te schaffen. Deze kost 115,- euro per kalenderjaar, u kunt dan onbeperkt gebruik maken van de helling met één bij ons geregistreerde boot. Het is voor houders van een hellingkaart mogelijk om een sleutel van de poort tegen betaling van borgsom bij de havenmeester te halen. Let op: ook als  u later in het jaar besluit om van deze regeling gebruik te maken, betaalt u 115,- euro. U rekent dus zelf uit of u voordeliger uit bent met de hellingkaart of niet.