't Stik
't Stik

Op dit moment zijn alle ligplaatsen bezet. We hanteren een wachtlijst voor belangstellenden. Om op deze wachtlijst geplaatst te worden moet u wel lid zijn. U kunt dit doen met he tAanvraagformulier_voor_lidmaatschap-v30-04-2022. Aangezien het aantal opzegging binnen onze vereniging erg laag is (gelukkig!), sluiten we de wachtlijst als er te weinig vooruitzicht op een ligplaats is. U ziet dat in het onderstaande overzicht terug.

6 meter box: inschrijving niet mogelijk

8 meter box: inschrijving niet mogelijk

10 meter box: inschrijving niet mogelijk

12 meter box: inschrijving mogelijk

De havencommissaris kan bij opzegging besluiten een grotere boot aan een kleinere steiger te leggen, als de wachttijd daarvan beduidend langer is.

 

Helling

LET OP: jetski’s en waterscooters mogen niet op de helling in onze haven

Er is nog wel een  mogelijkheid voor een beperkt  aantal hellingers: men dient dan een vaste gebruiker te worden tegen betaling van een jaarbedrag zonder dat van lidmaatschap sprake is.

Dit houdt in:

Er is een kennismaking gesprek.

Je betaalt per jaar een bedrag van € 125,00

Je krijg een sleutel van het toegangshek tegen betaling van een borgsom van € 50,00 zodat je te allen tijde van de helling gebruik kunt maken.

Aanmelden hiervoor kun je via een aanvraagformulier dat op de website is vermeld en dat je instuurt met een foto van je boot en een kopie van je verzekering.

 

Regelement hellinggebruikers

  • Zorg dat de sticker die je ontvangt bij de jaarlijks rekening, aan de linkerzijde van de boot goed zichtbaar aanwezig is.
  • Men dient de auto met trailer op de parkeerplaats al zodanig hebben klaargemaakt, dat er geen onnodige vertraging optreed bij het te waterlaten.
  • Na te waterlaten van de boot, de auto met trailer zo snel mogelijk naar de parkeerplaats verplaatsen zodat andere gebruikers weer van de helling gebruik kunnen maken.
  • Nadat de auto met trailer op de parkeerplaats is geparkeerd, dient men het toegangshek weer te sluiten als er geen andere hellinggebruikers in de wacht staan. Zorg ook bij het naar huis gaan dat je het toegangshek gesloten achterlaat.
  • Men dient in de haven rustig te varen en geen harde muziek te produceren.
  • Men kan gebruik maken van de toiletten van de haven boven in het stuurhuis. De toiletten zijn bereikbaar vanaf de meldsteiger.
  • Zijn er problemen of heb je hulp nodig, meld je bij de haven meester deze is meestal aanwezig.
  • Tenslotte, bij drukte bij terugkomst kan men vast leggen aan de meldsteiger of hellingsteiger en rustig de beurt afwachten.

 

Veel vaarplezier.

Het bestuur WSV ’t Stik