't Stik
't Stik

GESLOTEN WEGENS VERBOUWING

Vanaf de eerste week van augustus 2018 zullen de nieuwe steigers in de haven gebouwd gaan worden. Dat kan voor passanten voor overlast gaan zorgen in de maand augustus.

In de maand september zijn er, door de werkzaamheden, geen passantenplaats in onze haven beschikbaar.

Vanaf 29 september kunt u weer vollop gebruik maken van onze nieuwe gerenoveerde haven.

 

ZET VAST IN UW AGENDA

Dit jaar bestaat wsv ‘t Stik 40 jaar en dat willen we natuurlijk graag met u vieren. Op zaterdag 29 september zal het feest gegeven worden bij onze haven. Dus noteer deze datum dus alsvast in uw agenda!

———————————————————————————————————————-

NIEUWE STEIGERS

Op 23 februari 2018 is in de algemene ledenvergadering op advies van de steigercommissie beslist dat de steigers vervangen gaan worden door nieuwe steigers, de firma METALU uit Vinkenveen gaan deze steigers leveren. De vervanging van de oude naar nieuwe steigers zal waarschijnlijk medio sept. 2018 plaats vinden.

———————————————————————————————————————-

UITERWAARDEN PROJECT

Rijkswaterstaat is een project gestart om de Uiterwaarden beter te stroomlijnen. Dit doen zij om het risico op overstromingen te verkleinen. Dit project heeft invloed op de “looks” van onze haven. Met name struikgewas en enige bomen zijn verdwenen. Gelukkig zijn er nog bomen behouden gebleven, waardoor we onze spechten en ijsvogels ook dit jaar hopen te begroeten in de haven.

———————————————————————————————————————–

OVEREENKOMST MET GEMEENTE

WSV ‘t Stik en gemeente Maasdriel zijn een nieuwe overeenkomst aangegaan. Het betreft een erfpachtovereenkomst voor de duur van 30 jaarfoto 1 (maart 2014).

 

 

 

 

 

 

 

wethouder Smits, voorzitter Van Raaij, secretaris Van Druten