't Stik
't Stik

Privacy verklaring van Watersportvereniging ‘t Stik uit Hedel

In deze privacyverklaring leest u over de manier waarop persoonsgegevens worden verzameld en waarom.

w.s.v. ’t Stik is een vereniging van watersportliefhebbers/booteigenaren. De vereniging bezit ligplaatsen voor boten en stelt deze tegen vergoeding ter beschikking aan de leden.  Daarvoor zijn persoonlijke gegeven van de leden noodzakelijk.

Deze gegevens worden gebruikt voor de financiële administratie, het versturen van nieuwsbrieven en uitnodigingen voor activiteiten.

Via de website www.wsvtstik.nl  wordt u verzocht om u, via een downloadbaar formulier, aan te melden als potentieel lid.  Uw gegevens worden door de secretaris van de vereniging vastgelegd in een bestand dat toegankelijk is voor het bestuur.

Namen en emailadressen worden ook doorgegeven aan de activiteitencommissie van de vereniging.  Namen en telefoonnummers staan ter beschikking van de havenmeester.

w.s.v. ’t Stik deelt persoonsgegevens niet met andere partijen/instanties.

Persoonsgegevens worden langere tijd bewaard, voornamelijk voor het geval dat de vereniging wettelijk verplicht is deze met de overheid te delen.

Uiteraard heeft u recht op inzage in de van u vastgelegde gegevens, welke via het hierboven genoemde inschrijfformulier zijn verzameld. Uw gegevens worden op uw verzoek uit de actuele door het bestuur gebruikte dataset verwijderd.

Heeft u nog vragen neem dan contact op met

Watersportvereniging ’t Stik

Molendijk 1a

5321 GG Hedel

w.s.v.tstik@gmail.com

telefoon secretaris Johan Steinhage  0651819367

Bekijk hier onze privacyverklaring:

Model_Privacyverklaring_AVG kort